XX Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik

W XX Ogólnopolskim Turnieju na najlepszego ucznia w zawodzie cukiernik uczennica klasy III E Patrycja Cabaj w części teoretycznej zajęła 3. miejsce, w części praktycznej 8. miejsce. W klasyfikacji generalnej 7. miejsce. W konkursie cukierniczym startowało
21 finalistów wyłonionych w etapach wojewódzkich Turnieju.
Patrycję do konkursu w części teoretycznej i praktycznej przygotowała mgr inż. Agnieszka Rysak.
W zawodzie piekarz naszą szkołę reprezentował Maciej Wójcik
z klasy III PI. W części teoretycznej zajął 2. miejsce, w części praktycznej 8. miejsce w klasyfikacji generalnej 7. miejsce spośród
17 finalistów.
Maćka do konkursu przygotowała mgr inż. Jolanta Kocyan-Żubrowska.

 Drzewko z karmelu Patrycja i Maciek

Wyroby MaćkaWręczenie dyplomów

Patrycja Patrycja

Dodaj komentarz